Skip to content

Westerplein 6

1901 NA Castricum

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

Prijs op aanvraag

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Castricum Westerplein 6

De provincie is op zoek naar een huurder voor de horecaruimte in Huis van Hilde. Gezocht wordt naar ‘horeca’ die past bij de uitstraling van het museum en het imago van de provincie. De provincie wil de geschiedenis en het cultureel erfgoed van Noord-Holland in brede zin voor het grotere publiek beschikbaar en beleefbaar maken via de archeologische collectie in Huis van Hilde. Met het archeologiemuseum wil de provincie Noord-Holland het publiek van binnen en buiten de provincie meer bieden dan zij wettelijk volgens de Erfgoedwet verplicht is en meer in een continu gesprek zijn met de wereld buiten het museum. De horeca is ondersteunend aan het museum.

Er wordt binnenkort een informatie-/dialoogbijeenkomst georganiseerd in Huis van Hilde waaraan potentiële inschrijvers kunnen deelnemen. De bijeenkomst zal bestaan uit een korte rondleiding (restaurant; zalen) en een deel waarin vragen gesteld kunnen worden/een toelichting gegeven kan worden.
De provincie behoudt zich het recht voor om naar aanleiding van de bijeenkomst wijzigingen in het aanbod voor verhuur van de horecaruimten aan te brengen. Dat zullen wij de aanwezige partijen zo snel mogelijk laten weten.

Er is een factsheet beschikbaar; deze is per e-mail op te vragen bij de makelaar.
In deze factsheet vindt u meer informatie over de eisen die de verhuurder stelt, reactie-/inschrijvingstermijn en aanmeldingsmogelijkheid voor de informatiebijeenkomst.
Eventuele vragen kunt u per e-mail stellen aan de makelaar.

In de huurovereenkomst voor bedrijfsruimte zal een proefperiode worden overeengekomen van 2 jaar. Aan het eind van die 2 jaar wordt er geëvalueerd (o.a. op onderstaande eisen en criteria) en bij een positieve uitkomst kan er opnieuw een overeenkomst worden gesloten voor 5 jaar.

De basishuurprijs bedraagt € 500 per maand t/m 31 december 2022.
De verhuur gaat in principe in op 1 augustus 2022 (dat kan eventueel 1 september worden).
Per 1 januari 2023 zal de basishuurprijs worden verhoogd naar € 1000 per maand.
De betaling van de basishuur kan per kwartaal plaatsvinden.
Aan het eind van elk kalenderjaar ontvangen wij van u een – door een accountant goedgekeurd – overzicht van de behaalde nettowinst waarvan huurder 20% afdraagt aan verhuurder (dus op de reeds betaalde huur).

  • 200 m2

Kenmerken Westerplein 6

Overdracht

StatusBeschikbaar
PrijsPrijs op aanvraag
AanvaardingIn overleg
Servicekosten€ 0,- per m2 p.j

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectHoreca
Totale oppervlakte200 m2
Oppervlakte horeca200 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2015
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieOVERIG
Onderhoud binnenUitstekend
Onderhoud buitenUitstekend

Ligging Westerplein 6

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod